Брза претрага

Смештај у вилама

Вила ЂЕПЕТО
Вила ЕЛЕНА
Вила ЗЕМУН
Вила АКАЦИЈА
Вила МОНДО
Вила АПОЛО
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Get Adobe Flash player
Имамо 9 гостију на мрежи

Вила ФОРЕСТ

Где одсести - Виле

 

Адреса: Мајевачка 2м

Телефон: 011.31.96.324

Е-маил: info@gh-forest.com

Сајт: www.gh-forest.com

Хотел Вилла Форест, окружен травњаком, парком и зеленилом представља незаобилазни садржај туристичке понуде Београда и Србије. Удаљен је 7 км од центра Београда, 7 км од Аеродрома Никола Тесла, у непосредној близини аутопута и поседује сопствени паркинг. Вилла Форест располаже са 19 соба и 6 апартмана, опремљених модерним намештајем, савременим купатилима и свим саџајима прилагођеним стандардима светског хотелијерства.

Све собе и апартмани опремљени су директном телефонском линијом, кабловском телевизијом, клима уређајем, бежичном интернет конекцијом, мини баром, сефом. Доручак је на принципу бифе стола, сервира се у пријатном амбијенту нашег ресторана. Хотел поседује и салу за састанке, семинаре, предавања (до 20 особа) са одговарајућом техничком подршком ( пројектор, платно, флип цхарт ) Гости могу користити хотелски фаx, скенер, штампач и копир апарат.

Уверите се да особље Фореста професионално и дискретно брине о Вама 24 сата дневно. Доћи ћете поново, јер Вам је, као и нама квалитет и задовољство госта на првом месту.