Get Adobe Flash player

Да, то су били дани

О Земуну - Вести

Субота 15.јул 2017.године – 21:00

БОРИС ПИНГОВИЋ И НЕБОЈША ДУГАЛИЋ
РИТАМ И ВОКАЛИ: НИНА ЋОСИЋ
БАС ГИТАРА: ВОЈА САВИЋ (ПЕЦА ЂОКИЋ)

 

ЛАКО, ВЕСЕЛО, ЛЕПРШАВО КОМБИНОВАЊЕ ПОЗНАТИХ СТИХОВА ДУШКА ТРИФУНОВИЋА, ЛАЗЕ КОСТИЋА, МИЛОША ЦРЊАНСКОГ, АНЕГДОТА О БРАНИ ПЕТРОВИЋУ, ВИТОМИРУ НИКОЛИЋУ, ТИНУ УЈЕВИЋУ, ЗОРАНУ РАДМИЛОВИЋУ И ДРУГИМ ПОЗНАТИМ ЛИЧНОСТИМА СА МУЗИКОМ САНТАНЕ, VAYA CON DIOS-А, ЕРИКА КЛЕПТОНА, ИНДЕКСА, ГРУПЕ ЛЕБ И СОЛ, ЈОСИПЕ ЛИСАЦ, АЗРЕ, ЂОРЂА БАЛАШЕВИЋА, БЕЛОГ ДУГМЕТА И ДРУГИХ, ПОДСЕТИЋЕ МНОГЕ НА ОНЕ ЛЕПЕ, ДОБРЕ СТВАРИ ИЗ ПЕРИОДА КАДА СУ ЗАИСТА „ТО БИЛИ ДАНИ
Наш музичко-поетски кабаре јесте покушај да уочимо сродност различитих музичких и поетских традиција, оваплоћених кроз баштине разних стваралаца, и да се у овим данима присетимо шта је некада, не тако давно, значило говорити и певати за сва времена.
Музика и поезија су језици којима је човек најживље огласио оно најтананије у тајни свога постојања. Од тога колико смо кадри да тај глас чујемо и препознамо, колико смо му сагласни, зависи и то како се оглашавамо у свом трајању.

У случају временских непогода представе ће се одиграти у театру „CARTE BLANCHE“ , који се налази у склопу хотела „ТЕАТАР“ ул. Карађорђева 9 у Земуну.