Get Adobe Flash player

“ПОРОДИЦА КРЕМЕНКО“ – Понедељак 17. јул 2017.год. – 20:30

О Земуну - Вести

 

Свануо је нови дан у Каменграду. Фред Кременко ужива у миру и тишини, Вилма ради јутарњу гимнастику, њихова ћеркица Камичак се пакује јер путује код бака Ковиљке код које ће провести летњи распуст. Било би ово једно обично недељно преподне да  њихов комшија Бам-бам није по први пут осетио лептириће у стомаку. У кога се он заљубио? Да ли ће поверовати у чика Фредову причу о пчелицама и цветићима? Ко су Бисерка и Серенадица? Шта је „цмок-цмок“ плес?  На које начине можемо да освојимо симпатијино срце? Драге маме и тате, можемо ли бити романтични и након двадесет-тридесет година брака?  Открићете ако са малишанима погледате најновију авантуру породице Кременко – Љубавни јади малог Бам-бама.

Ово је прича о одрастању, првој симпатији, првом пољупцу, првој љубави. Али и прича о томе да цео живот треба да се трудимо да изнова освајамо срце драге особе.

Текст и режија: Лазар Дубовац

Играју: Мирка Васиљевић, Немања Јаничић, Аммар Мешић, Анђела Поповић.

Сценографија: Тања Жиропађа

Костим: Татјана Цвјетковић

Музика: Бранко Ковачић

Кореограф: Ивана Дубовац

 

У случају временских непогода представе ће се одиграти у театру „CARTE BLANCHE“ , који се налази у склопу хотела „ТЕАТАР“ ул. Карађорђева 9 у Земуну.